ABOUT MEhi guys!

Welkom op deze pagina, een pagina waarop het compleet over mij gaat (alsof mijn blog nog niet genoeg over mij gaat..)! Een kleine verzameling van persoonlijke informatie van mij die je eigenlijk niks gaan interesseren maar let's go!

Sinds 29 december 2000 loop ik rond op deze planeet, dat maakt mij op dit moment zo'n 16 jaar oud. Ik hoop oprecht dat ik deze pagina niet, weer, ga vergeten en dat er over twee jaar hier staat dat ik nog zestien bent. Zoals de meesten van mijn leeftijd zit ik op het moment op de middelbare school, ik zit midden in 4 HAVO. School interesseert me eigenlijk maar weinig maar ja, zo is het leven.


Als ik mezelf moet omschrijven denk ik dat ik wel moet bekennen dat ik een verslaving heb aan internet in combinatie met mijn telefoon, laptop en iPad. Oeps. Oh en ik ben ook verslaafd aan ongezond eten en dat in combinatie met het feit dat ik niet sport. 

Ik hou heel erg van mijn laptop en telefoon dus, maar ook vind ik het altijd leuk om te chillen met vrienden en uit te gaan. Natuurlijk zijn series ook een verslaving van me en muziek ook! Verder slaap ik graag of lig ik gewoon graag in bed. Wat ik ook erg leuk vind is het bewerken van video's en het schrijven van blogposten/verhalen. 


Terwijl ik bezig ben met mijn hobby's geef ik ook nog geld uit aan allerlei make up en kleding. Sinds dit jaar heb ik een steeds meer eigen kledingstijl ontwikkelt en daar blijf ik maar mee bezig. Make up is gewoon een levensbehoefte geworden (prank, ik ga nog gewoon zonder make up de deur uit/naar school) en koop ik vaak zat nieuwe make up. 

Hopelijk weten jullie nu iets meer over mij en heeft deze pagina een beetje nut gehad. X

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Hey! Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie zou achterlaten. xo Nienke

Back
to top